Dansk Mesterskab i kørsel med hest og vogn; Vendsyssel Køreforening
Danske mesterskaber samt Internationalt stævne i kørsel med hest og vogn
Fra den 20. til den 24. juli 2016 slår Vendsyssel Køreforening dørene op til det Danske Mesterskab samt Jyllands største internationale stævne i kørsel med hest og vogn.

Stævnet vil indholde alle DM klasser. Internationale danske kuske har mulighed at konkurrere i både DM og den internationale CAI2* klasse. Danske landsstævne kuske har selvfølgelig mulighed for udelukkende at køre DM.

For de internationale kuske er der klasser for 1-spand, 2-spand og 4-spand hest og pony.
Der er ligeledes internationale klasser for børn, juniorer og unge kuske.

Der er gratis adgang for publikum under hele stævnet. Ud over det store cafeteria, vil der være boder med mad og drikke nær konkurrencebanerne. Der vil være et mindre P gebyr for publikum.

Vendsyssel Køreforening glæder sig til at se rigtigt mange både danske og internationale kuske og køresportsinteresserede.

DM og Internationalt stævne i Vendsyssel Køreforeing

Vendsysel Køreforening er stolte over at kunne invitere til dansk histories første kombinerede DM og internationale stævne.

Vi er nu i gang med at udbygge disse sider med information til kuske, hjælpere og publikum.

Vi håber meget at se rigtigt mange på VKs anlæg i uge 29 2016.
CAI2* Dronninglund 2016 - inclusive the Danish Championship

Vendsyssel Køreforening is very proud of presenting the first combined driving event including both the national championship and international event.

We are working hard to get all details in place for the event.

We look forward to welcome you in CW 29 2016.
CAI2* on YouTube
CAI2* Dronninglund 2015

Små sammenklippede film fra CAI2* i 2015. Banerne og mange af forhindringerne vil være de samme.
Small videos from the CAI2* in 2015. The event area and most of the obstacles will be the same.

CAI2* albums
CAI2* Dronninglund 2015

Billedalbums fra CAI2* i 2015.
Picture albums from the CAI2*.