CAI*2 Dronninglund 2015
Internationalt stævne i kørsel med hest og vogn
Fra den 5. til den 9. august 2015 slår Vendsyssel Køreforening dørene op til Jyllands største internationale stævne i kørsel med hest og vogn.
For de internationale kuske er der klasser for 1-spand, 2-spand og 4-spand hest og pony.
Der er ligeledes internationale klasser for børn, juniorer og unge kuske.
Sammen med det internationale stævne afholdes også et landsstævne for 1-spand og 2-spand hest og pony. Der vil også være landsstævneklasser for de yngste kuske.
Der er gratis adgang for publikum under hele stævnet. Ud over det store cafeteria, vil der være boder med mad og drikke nær konkurrencebanerne.

Internationalt stævne i Vendsyssel Køreforeing

Vendsysel Køreforening vil gerne takke alle for et super godt stævne med højt humør og flot sport!

Stor tak vore sponsorer, officials og hjælpere - i gjorde et fantastisk stykke arbejde!

Og tusind tak til alle i kuske, der var med til at gøre weekenden helt uforglemmelig med jeres flotte sportslige præstationer.

Vi håber meget at se jer alle igen til DM i 2016.
CAI2* Dronninglund 2015

Vendsyssel Køreforening would like to thank everybody for a perfect competition with a lot of great sport.

Thank you to all sponsors, officials and volunteers who did a great job. It is most apreciated.

Thank you all drivers who contributed to the perfect weekend whe the high sporting standard.

Resultater / Results

Alle resultater kan findes HER

All results can be found  HERE

CAI2* on YouTube
CAI2* Dronninglund 2015

Små sammenklippede film fra stævnet. Der kommer flere - kom snart igen.
Small videos from the CAI2*. More films to come - visit us again soon.

CAI2* albums

Billedalbums fra stævnet.
Picture albums from the CAI2*.